Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May

Rosa heeft geen gemakkelijk leven gehad. Ze heeft in pleeggezinnen gezeten en hopt van baan naar baan. Op een dag krijgt ze te horen dat ze een winkeltje heeft geërfd in een plaatsje dichtbij Devon in eerste instantie wil ze de winkel verkopen, maar een clausule houdt haar tegen en dus pakt ze de kans aan en gaat een kijkje nemen.

Het is een boek wat makkelijk wegleest, maar een feelgood gevoel heb ik er niet aan over gehouden. De karakters die ik interessant vond om over te lezen zijn maar kort in beeld en hun verhaal wordt kort aangestipt. Er zit naar mijn idee ook niet echt diepgang in de personages, je hoort vluchtig iets over hun achtergrond en over de omstandigheden waar ze zich door het boek heen in bevinden wordt erg luchtig over gedaan.

Helaas was dit boek voor mij niet echt een succes, hoewel ik het een leuk boek vond om tussendoor te lezen voldeed het niet aan mijn verwachtingen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *