Zuidenwind (kompas serie deel 1) van Brittainy C. Cherry

Na het overlijden van haar dochtertje en haar afgelopen huwelijk verhuist Kennedy naar Havenbarrow. Daar loopt ze Jax, het zwarte schaap van het dorp, tegen het lijf. Vanaf hun eerste ontmoeting hebben ze meteen een hekel aan elkaar, maar de aantrekkingskracht is ook aanwezig. Als ze erachter komen dat ze een verleden met elkaar hebben komen er herinneringen naar boven die ze geen van beiden hadden zien aankomen. Zal de haat het winnen van de aantrekkingskracht?

Brittainy C. Cherry heeft een mooi en emotioneel verhaal neergezet over het omgaan met je verleden en het vinden van jezelf. Dit heeft ze op zo een manier gedaan dat je alleen maar kan blijven lezen in het boek tot die uit is en je dan gigantische spijt hebt van het snelle lezen.

Kennedy en Jax hebben beide een rugzak bij zich en ze gaan erop hun eigen manier mee om. Jax mijdt iedereen en Kennedy zoekt toenadering, maar laat haar verhaal achterwege. Het zijn twee tegenpolen, maar als ze elkaar tegenkomen knettert de aantrekkingskracht van het papier af.

Ik heb ontzettend genoten van dit verhaal, wat me geraakt heeft in mijn hart en tot een favoriet van dit jaar benoemd is. Ik hoop dat de uitgeverij naast deze serie nog meer van deze schrijfster gaat vertalen, want ik wil meer.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *