Omarm ons van Ryanne Veldkamp

Lieke ruilt voor een halfjaar van omgeving, nadat ze erachter is gekomen dat Nick er een dubbelleven op nahield. Met deze ervaring is ze wel even klaar met die liefde, althans dat dacht ze. Vanaf het moment dat Lucas haar heeft opgehaald heeft hij haar interesse gewekt. Naast dat Lucas, voor vrienden Luuk, ontzettend knap is, is hij ook erg gesloten. Ze zoekt toenadering tot hem, maar hij laat de muur niet zakken. Zal het haar lukken om de toenadering te krijgen die ze wilt?

Ryanne Veldkamp heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt in het verhaal van Lieke en Luuk, twee personen met een rugzakje. Het verhaal behandelt heftige onderwerpen dus ik geef een waarschuwing voor het lezen van dit boek voor zelfmoord en zelfverminking.

Lieke en Luuk hebben beide dingen meegemaakt, maar hebben elkaar hard nodig. Hun relatie tot elkaar ontwikkeld zich snel, maar zorgt voor een heel mooi romantisch verhaal die je maar moeilijk neer kan leggen. De personages ontwikkelen zich heel goed naarmate het verhaal vordert.

Ik heb genoten van dit boek en wil zeker nog meer van deze schrijfster lezen, want dit debuut is een hele mooie start om harten te veroveren.

Ik wil uitgeverij Hartklopper bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *