Het perfecte plaatje van Jeske Meinema

Sacha sleept voor de feestmaand begint een grote opdracht binnen, ze mag het Noorderlicht en de ruwe landschappen fotograferen. Het is een droom die uitkomt, maar helaas gooit haar familie roet in het eten die besluiten namelijk met haar mee te gaan. De foto’s die ze maakt staan vol met familieleden die ijdel zijn of de foto’s voor een datingprofiel willen gebruiken. De familie kan geen kant op en de gemoederen lopen hoog op. Als Sacha haar neef betrapt op iets wat ze liever niet had willen zien en ook nog eens dezelfde smaak heeft qua mannen als een nichtje, wilt ze nog maar een ding en dat is naar huis. Zal ze deze reis en opdracht goed kunnen afsluiten?

Jeske Meinema heb ik qua schrijfstijl leren kennen met haar andere boek sprookjes bestaan niet. En ook dit verhaal is weer een lekkere feelgood.

Sacha is een vrouw met een passie voor fotograferen en is ontzettend blij met de kans die haar geboden wordt, helaas gooit de familie roet in het eten. Ik vind het leuk om te zien hoe ze daar mee omgaat. Haar ontwikkeling wordt goed zichtbaar als er iets gebeurd, wat dat is mag jezelf gaan ontdekken.

Voor de aankomende kerst is dit zeker een boek wat ik kan aanraden om mee te pakken, want zeg nou zelf niemand mag met kerst alleen zijn toch?

Ik wil Jeske Meinema bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *