De jacht op de wolven van Christine Charliers

Na een inbraak bij Esther thuis, ontdekt ze dat er illegale jachtpartijen worden georganiseerd. Alle wolven in haar streek lopen gevaar, als haar ouders op vakantie zijn en ze bij Hector en Els logeert komt ze op het spoor van de organisatoren en de klanten van de jachtpartijen. Helaas komen ze Esther op het spoor en doen ze er alles aan om haar te verhinderen om in te kunnen grijpen. Ze blijken zelfs bereid te zijn om over lijken te gaan, gelukkig heeft Esther haar vriend Jonathan aan haar zijde samen met hun krachten. Zal het Esther en Jonathan lukken om de jachtpartijen te kunnen stoppen voor het te laat is?

Christine Charliers is terug met een nieuwe losstaand te lezen verhaal over Esther en Jonathan, hoewel het los te lezen is vind ik de leeservaring beter tot zijn recht komen als je de trilogie ook gelezen hebt. Er zitten toch wel dingen in het verhaal die logischer zijn als je de gebeurtenissen kent vanuit de trilogie. Het verhaal zit weer goed in elkaar en trekt je mee in de wereld van de wolven.

Esther is in dit boek nog net zo eigenwijs als in de trilogie, maar ze heeft haar hart op de juiste plek zitten en dat zorgt ervoor dat je haar karakter leert waarderen. Jonathan is nog de rustige van hun beide, maar bij hem zie je toch wel een verandering dat hij ook meer voor het onrecht op wilt komen. Ik vind het leuk om de veranderingen in de personages te kunnen zien. Het verhaal is spannend en je leest het boek in een keer uit.

Zoals ik al aangaf is dit boek los te lezen, maar vind ik het een aanrader om toch de trilogie in de ban van de wolf vooraf te lezen.

Ik wil Clavis bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *