De leider van Shanna Bell

Giovanni Detta een arrogante vastgoedmagnaat die denkt dat hij mij bezit, omdat hij mij heeft uitgekozen.

Gio
Ik zal de verantwoordelijken voor de moord op mijn ouders laten lijden, het enige dat ik daarvoor nodig heb is Jazzy. Zij is de sleutel tot mijn plannen.

Jazzy
Ik ga mijn oude leven achter me laten en voor niemand meer buigen. Het laatste wat ik nodig heb is Gio. Hij is de dominante man die mijn vrijheid wil inperken.

Kunnen ze hun belangen opzij zetten?

Shanna Bell heeft een heerlijk verhaal neergezet, met een dominante man en een vrouw die niet op haar mondje gevallen is. De dynamiek tussen beide personages worden goed omschreven en je ziet ze groeien.

Jazzy is een vrouw die haar leven graag wilt leiden zoals ze in gedachten heeft en is daarbij niet op haar mondje gevallen en zegt/doet wat ze denkt dat goed is. Gio is een man die gewend is om zijn zin te krijgen en te domineren, bij Jazzy komt hij daarbij soms van een koude kermis thuis. Beide willen ze hun eigen zin krijgen en juist dit zorgt voor een heerlijke dynamiek van geven en nemen.

Ik heb genoten van dit eerste deel in deze serie en kijk uit naar de andere delen die inmiddels verschenen zijn.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *