Oostenwind (De kompas serie deel 2) van Brittainy C. Cherry

Tijdens een koude Halloween ontmoet Aaliyah een superman genaamd Connor Roe. Ze ontsnappen samen even aan de realiteit en hebben een geweldige tijd. Hij is nog niet klaar voor een relatie en zij heeft haar hart net gebroken. Na die ontmoeting zien ze elkaar niet meer terug. Tot ze na twee jaar de succesvolle zakenpartner van haar verloofde ontmoet, de enige echte Connor. Op haar werk krijgt ze de kans van haar leven om senior redacteur te worden, het enige dat ze daarvoor moet doen is een interview zien te regelen met de meest begeerde vrijgezel van New York. Enige probleem het is Connor en hij geeft nooit interviews. Naarmate ze meer met elkaar omgaan groeien ze steeds meer naar elkaar toe, maar is het dit keer ook weer een slechte timing?

Brittainy C. Cherry heeft met dit tweede deel in de kompasserie weer een emotioneel verhaal neergezet. Het verhaal weet je te raken en zorgt ervoor dat je in een keer doorleest.

In dit deel volgen we het verhaal van Connor, hem hebben we al een beetje leren kennen in Zuidenwind waar hij een van de bijpersonages was. Hij is een jongen die zijn loopbaan op een heeft staan en de reden daarvoor wordt al snel duidelijk. Aaliyah is een meisje die een rugzakje heeft en daar mee probeert om te gaan. Het verhaal wordt zowel uit het perspectief van Connor als Aaliyah verteld, hierdoor leer je beide personages goed kennen en snap je hun redenen om dingen te doen.

Ik heb genoten van dit verhaal vol met rollercoasters van emoties en ik kijk uit naar het derde deel in de kompasserie over de vriend van Connor, Damien.

Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *