Onweerstaanbaar (Flight & Glory deel 4) van Rebecca Yarros

Josh en Ember hebben samen al vele diepe dalen overwonnen in hun relatie, verdriet, afstand en het militaire leven. Ember houdt zich overeind door de belofte die Josh haar heeft gedaan, maar dan komt hij met een vernietigend besluit. Hij gaat terug naar het land waar ze haar vader is verloren. Kunnen ze dit dal ook overwinnen?

De schrijfstijl van Rebecca Yarros zorgt ervoor dat je door het boek heen vliegt en niet kan stoppen met lezen. De emoties die het verhaal bevat komen echt over en zorgde erbij mij voor dat ik het boek af en toe met een traan zat te lezen.

Mijn favoriete koppeltje Josh en Ember zijn weer terug en hoe! Ik heb wederom genoten van hun verhaal, van hun worstelingen met het leven waar ze voor gekozen hebben en hun liefde voor elkaar. In dit boek worden er weer flinke diepe dalen bereikt die. Het verhaal komt zo levensecht over dat je, je realiseert dat het voor sommige mensen met een partner in het leger gewoon de realiteit is.

Ik vind het zo ontzettend knap dat Rebecca met haar schrijfstijl de boeken zo in je emoties weet te raken. Dit is een serie die ik zeker met alle liefde opnieuw wil gaan lezen, hoe hard het verhaal ook binnenkomt. Ik ben verliefd op haar schrijfwijze en kan er geen genoeg van krijgen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *