Onbereikbaar (Flight & Glory deel 2) van Rebecca Yarros

Paisley is ervan overtuigd dat Jagger niks voor haar kan zijn. Hij is alles wat haar hart niet aan kan vanwege de aandoening die ze heeft. Jagger en Paisley hebben beide geheimen die ze met zich meedragen. Ze willen voor elkaar gaan, maar kunnen ze elkaar wel vertrouwen?

Rebecca Yarros heeft een schrijfstijl waardoor je gewoon door het boek heen vliegt er gebeuren zoveel dingen met de personages dat je alles om je heen vergeet.

Jagger leerde we al een klein beetje kennen in het eerste deel van deze serie en nu wordt hij verder uitgediept en wat vind ik hem een leuk personage, met zijn ruwe uiterlijk maar zijn hart zit zeker op de juiste plek. De hoofdpersonages uit het eerste deel komen ook hier op de achtergrond naar voren en dat vind ik leuk om te zien. Ik hou er wel van dat een serie die uit losstaande verhalen bestaat, toch een soort rode draad heeft met de voorgaande delen door de personages weer terug te laten komen.
Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Paisley als die van Jagger zodat je beide personages goed leert kennen.

Ik kijk uit naar het volgende deel in de serie en ben benieuwd of we Jagger en Paisley daarin ook tegen gaan komen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *