Steenkoud (Dark Elements deel 2) van Jennifer L. Armentrout

Layla zit in een dip de jongen die haar beter begreep dan wie dan ook heeft zich opgeofferd om haar te redden en is nu spoorloos verdwenen. De wachters met we ze opgegroeid is lijken haar niet meer te vertrouwen en Zayne de jongen op wie ze al tijden een oogje heeft is nog steeds onbereikbaar voor haar gevoel. Alles lijkt te veranderen als ze nieuwe dingen bij zichzelf ontdekt en er nieuws komt die de hel los laat breken, letterlijk. Kan Layla haar eigen zorgen aan de kant zetten en dit probleem oplossen?

Jennifer L Armentrout blijft een heerlijke schrijfstijl hebben, maar in dit deel had ik het gevoel doordat het verhaal een driehoeksverhouding heeft en dat dit een groot deel van het verhaal betrof dat de personages niet helemaal meer tot hun recht kwamen qua de leeftijd waar ze in zijn gezet.

Layla wordt steeds wispelturiger in haar keuzes tussen de twee jongens voor wie ze gevoelens heeft, dan kiest ze voor Roth en dan toch weer voor Zayne. Ik begon me daar een klein beetje aan te irriteren, maar het doet niks onder voor de rest van het verhaal want dat maakt je toch wel nieuwsgierig wat er nu gaat gebeuren. Het einde van het verhaal bevatte spannende gebeurtenissen ondanks dat ik al het gevoel had dat een bepaald ding het geval was.

Ondanks het kleine irritatie puntje ben ik toch wel erg benieuwd naar hoe het verhaal afgerond gaat worden.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *