De deal (Off Campus deel 1) van Elle Kennedy

Hannah heeft een oogje op de knappe footballteam speler Justin Kohl alleen hij ziet haar niet echt staan. Garret de aanvoerder van het ijshockey team heeft hulp nodig bij het studeren voor zijn herkansing. Garret stelt haar een deal voor ik zorg dat je kans maakt bij Justin en jij helpt mij met studeren, dit kan niet mis gaan toch?

Elle Kennedy heeft een fijne schrijfstijl en weet heftige situaties te benoemen zonder dat het beladen aanvoelt.

Hannah is een meisje die door omstandigheden wat voorzichtiger is geworden met bepaalde dingen, maar is desondanks een sterk personage. Garret is de typische sportman die alles voor elkaar lijkt te hebben, maar ook hij heeft een schaduw over zich heen hangen. Ik heb van beide personages genoten, zowel van hun karakter als van hun droge humor.

Ik kijk uit naar een volgend boek van deze schrijfster en hoop in een volgend boek Hannah en Garret nog een keer tegen te komen, want ik vind het jammer dat ik ze achter me moet laten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *