Verleid me (FC Livius serie deel 1) van Stefanie van Mol

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de spoedeisende hulp. Oliver Prins wordt binnen gebracht met een flinke sportblessure die hij opliep tijdens een voetbalwedstrijd. Als ze hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.

Ondanks het genante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Als hij voor controle terug moet is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op een date. Als ze hem weigert dan weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om haar te verleiden, maar zal het hem ook lukken?

Stefanie van Mol haar schrijfstijl past goed bij dit soort verhalen. Helaas vind ik het echt een nadeel dat deze boeken zo dun zijn, hierdoor gaat voor mijn gevoel alles veel te gehaast en kan ik niet volledig genieten van de band en de ontwikkeling van hun personages.

Amélie Jonker is een jonge arts die werkt in het ziekenhuis, ze volgt graag de regels en heeft zich te bewijzen in deze wereld. Als ze wordt opgeroepen voor een profsporter die een flinke sportblessure heeft wilt ze zich ook echt richten op die taak en niet op de persoon zelf. Oliver Prins daarin tegen doet haar onder invloed van een zware verdoving echter een oneerbaar voorstel. Als hij na het genante voorval terug moet komen voor controle is hij nog steeds gecharmeerd van haar en wilt hij haar vragen voor een date. Als ze nee zegt dan weet hij dat hij alles uit de kast moet gaan halen om haar op andere gedachtes te brengen, want een nee is niet iets wat in zijn woordenboek staat. Beide personages worden goed beschreven en je krijgt een goed beeld van ze en de persoonlijke karaktereigenschappen die ze gekregen hebben passen ook bij ze. Helaas ging voor mij de rest helaas te snel en had dit boek een stuk dikker mogen zijn om er meer van te kunnen genieten.

Hoewel dit een dun boek is, heb ik zeker wel genoten van de schrijfstijl van Stefanie van Mol en ben ik heel benieuwd naar de andere delen in deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *