De erfenis van Richard Grenville (de verborgen universiteit deel 1) van Natalie Koch

Alexa besluit om een semester op een kleine universiteit te gaan studeren in Engeland. De school opent niet alleen een nieuwe wereld voor haar studie maar ook voor haar persoonlijk, maar is ze hier wel klaar voor?

Ik heb het boek op aanraden van de eigenaar van mijn lokale boekenwinkel meegenomen en ik ben hem daar dankbaar voor. Hij gaf aan als je deel 1 uit hebt kom je gelijk deel 2 en 3 halen en daar heeft hij gelijk in gehad, ik was halverwege het eerste deel en heb deel 2 en 3 gekocht.

De schrijfstijl van Natalie vind ik goed ze beschrijft goed de wereld waar je in zit, zodat je ook echt een beeld kan vormen van waar een persoon zich bevind. Natalie pakt je in het begin van het boek bij de hand en wijdt je net als het hoofdpersonage in de bijzondere wereld waar het verhaal zich afspeelt en dat vind ik goed gedaan.De personages worden goed omschreven, hierdoor krijg je een goed beeld van waarom sommige personages dingen doen zonder dat het te langdradig beschreven wordt.

Ik kijk uit naar hoe het verhaal in het tweede deel verder gaat.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *