Zolang je bij me blijft van Suzanne van Bilderbeek

Alles is kapot, hun hoop en kracht. Zo voelt het voor Sasha en Daniel, maar hun liefde voor elkaar staat als een paal boven water. Op weg naar verbetering moeten ze pijnlijke en confronterende keuzes maken. Sasha en Daniel proberen een manier te vinden om met hun trauma’s om te gaan en elkaar weer te vertrouwen. Een lichtpuntje verheldert hun duisternis, maar kunnen zij dat lichtpuntje toelaten met alle angsten die ze hebben?

Ik heb al genoten van het eerste deel in deze duologie, maar Suzanne doet er met dit deel nog een schepje bovenop. Het verhaal laat je qua emoties alle kanten op schieten en je hopen op een goed einde.

Net als in het vorige deel wordt dit liefdeskoppel zwaar op de proef gesteld. Beide gaan ze op een andere manier om met de dingen die gebeurd zijn. Alsof alles wat er al gebeurd is nog niet genoeg was wordt er in dit deel nog een schepje erboven op gegooid en de ontwikkelingen die dat met zich mee brengt tussen Sasha en Daniel is gewoon zo mooi omschreven, dat ik als emotioneel persoon de zakdoekjes nodig had.

Lieve Suzanne, je zei het al in het dankwoord dat we nog meer van je kunnen verwachten en ik kan niet wachten om alle boeken die nog komen te lezen. Je bent voor mij een auteur geworden, waar ik blindelings alle boeken van wil hebben.

Ik wil Suzanne van Bilderbeek bedanken voor dit recensie-exemplaar

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *