De fout (off campus deel 2) van Elle Kennedy

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben. Hij is een van de spelers van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en heeft over de aandacht van vrouwen niet te klagen. Met zijn looks en vrolijke persoonlijkheid palmt hij iedereen in. Op een avond zoekt hij het feestje van Danny en klopt aan op een deur waarvan hij dacht dat Danny daar woonde, maar de deur wordt geopend door Grace. Een mooi meisje dat psychologie studeert. Ze raken aan de praat en belanden op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettende leuke avond, maar Logan denkt dat hij beter uit haar buurt kan blijven omdat hij verliefd is op een ander. Hij verteld haar dit op het slechtste moment ooit en wanneer hij zich realiseert dat hij een stomme fout heeft gemaakt is het te laat. Ze wil hem niet vergeven, kan hij haar op andere gedachten brengen?

Elle Kennedy neemt je mee in het verhaal van de volgende speler uit het ijshockey team van Briar, namelijk Logan. Het verhaal wordt heel realistisch beschreven en bevat ook de nodige drama momenten die ervoor zorgen dat je alleen maar door wilt lezen.

Logan hebben we al een beetje leren kennen in het eerste deel van deze serie de Deal en nu krijgt hij zijn eigen podium en terecht, want wat een lieve en sympathieke jongen is het toch. Hij heeft zijn eigen rugzakje en heeft het niet heel makkelijk, maar ondanks alles laat hij die kant niet snel zien. Grace is een meisje met haar hart op de juiste plek en heel vriendschappelijk. Het zijn twee verschillende personages, maar hun toenadering naar elkaar is zo realistisch dat je het kan herkennen. Garret en Hannah komen, naast de andere teamleden, ook weer naar voren in het verhaal, hoewel hun rol klein is vind ik het leuk om ze weer tegen te komen.

Elle Kennedy kan de verhalen zo realistisch beschrijven, dat je gewoon meer van haar wilt blijven lezen. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar andere boeken van deze schrijfster.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *