Veilig bij jou (Castle of Kink serie deel 1) van Lenna DuFin

John Aerts is de sterspeler bij Concordia Antwerpen. Hij speelt ieder seizoen weer de Champions League en met de nationale voetbalploeg maakt hij kans om het WK te winnen. Zijn hart behoort al maanden aan Hannah toe, maar die lijkt hem op een veilige afstand te houden. Hij hoort dat ze zich niet veilig voelt in haar huidige BDSM contract met haar Meester en het enige wat voor hem telt is haar veiligheid en geluk.

Sinds Hannah die ene nacht met Meester John heeft doorgebracht kan ze hem niet uit haar gedachten houden. Ze voelt zich te min voor hem en neemt genoegen met Meester Rick. Als John haar op het nippertje redt van een traumatische gebeurtenis stelt ze langzaam maar zeker haar hart voor hem open. Kan hij haar beschermen?

Lenna DuFin heeft een hele fijne schrijfstijl die past bij dit soort dark romance verhalen. Het is geen simpel liefdesverhaal en het bevat ook scenes die normaal zullen zijn in de BDSM wereld, maar die voor sommige als schokkend ervaren kunnen worden. Ik heb genoten van de manier waarop zij deze wereld heeft neergezet en de personages die ze erin heeft gestopt.

Hannah is een jonge vrouw die nieuw is in de BDSM wereld en ze heeft een contract met Meester Rick, ze heeft wel ervaring met een andere Meester, maar ze voelt zich eigenlijk te min voor hem waardoor ze genoegen neemt met Rick. Eigenlijk voelt ze zich helemaal niet op haar gemak bij Rick en als John dit ter ore komt maakt hij zich zorgen om haar. Hij was de andere Meester waar Hannah in aanraking is gekomen en hij heeft haar zijn hart gegeven. Zijn gevoelens voor haar gaan diep en hij vind haar veiligheid en geluk het belangrijkste wat er is. Als er een traumatische gebeurtenis plaats vind met Hannah, weet hij haar te redden en beschermd hij haar met heel zijn leven. Hun verhaal mondt uit in zo een prachtig liefdevol verhaal die nog lang in je gedachten blijft rondspoken. Naast Hannah en John leren we ook diverse andere personages kennen die allemaal thuis zijn in de BDSM wereld of die daar geen deel uitmaken, maar wel horen bij de vriendengroep van John. Ieder personage wat in beeld wordt gebracht door deze schrijfster weet ze tot leven te brengen en zulke unieke eigenschappen te geven dat je ook nieuwsgierig blijft naar hun verhaal en hun leven.

Dit is het eerste deel in een vijftien delige serie(!) en ik ben zo benieuwd naar de rest. Naast deze serie ben ik ook benieuwd naar de korte verhalen bundel over Castle of Kink waar dit verhaal zich ook afspeelt. Ik kan niet wachten om terug te mogen keren naar het tweede deel in deze reeks en ik ga me in de tussentijd vermaken met de andere titels die Lenna DuFin al had geschreven.

Ik wil Lenna DuFin bedanken voor dit recensie – exemplaar en dat ik mee mag doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *