Een streepje tegen van Wendy de Liefde

Als Sarah na een jarenlange zoektocht de ware tegenkomt, is de weg naar haar droom om moeder te worden nog maar kort. Helaas heeft ze meer hobbels op haar route liggen dan ze gedacht had. Wat volgt is een ploeterende zoektocht en het nemen van levensveranderende beslissing. Zal het Sarah lukken om haar droom te verwezenlijken?

Wendy de Liefde is met dit boek gedebuteerd en wauw wat een verhaal. Een verhaal gevuld met liefde, verdriet maar ook met zoveel hoop. Het verhaal raakt je en leert je dat niet alles zo vanzelfsprekend is.

Sarah is een vrouw van dertig met een laag zelfbeeld, weinig vertrouwen in mannen maar wel iemand met hoge verwachtingen van het leven. Haar leven wordt compleet overhoop gegooid als het niet gaat zoals ze het heeft bedacht. Ze komt voor moeilijke keuzes te staan en ik vind het mooi om te zien dat ze daarin volledig op haar eigen kracht voor gaat.

Sommige dingen in het verhaal hadden van mij wel iets beter uitgewerkt kunnen worden of misschien vanuit een ander perspectief verteld mogen worden zodat je ook de motivatie van haar tegenspelers snapt.

Voor een debuut heeft Wendy de lat wel hoog gelegd voor haar verdere boeken, maar ik kijk er naar uit om meer van haar hand te lezen.

Ik geef dit boek 4,5 ster.

Ik wil Wendy de Liefde bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *