Schijnsoldaat van M. Dolman

Kayla verdwijnt achter de tralies als de zaak van haar baas wordt opgerold. Onder druk gezet, in verband met de veiligheid van haar broertje, gaat ze akkoord om als kroongetuige op te treden.

In afwachting van het proces wordt ze als schijnsoldaat op de Madrid gestationeerd. Kayla heeft moeite om zich staande te houden, ze past niet in de groep, heeft moeite met de superieuren en is bang dat het uitkomt dat ze zich tegen haar baas heeft gekeerd. Kan Kayla zich staande houden en haar broertje veilighouden?

Marleen Dolman is met dit boek gedebuteerd en heeft een aangename schrijfstijl. Het verhaal gooit je gelijk in een situatie, waarvan het lange tijd onduidelijk is wat daarvan de begin situatie is geweest en dat wordt pas tegen het eind van het boek uitgelegd en dat vind ik jammer. Het boek had van mij wel wat meer spanning mogen hebben.

Kayla is een meisje die alles voor haar broertje wilt doen, helaas kon ik geen band met haar krijgen. Doordat ze niet ontwikkelde voelde het voor mij als een vlak personage. Het wordt tegen haar gezegd dat ze is gegroeid, maar dat is niet op mij overgekomen.

Het is een thriller in een sci-fi jasje maar helaas was het geen boek voor mij.

Ik geef het boek 2,5 ster.

Ik wil Celtica Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *