Tot onze wegen scheiden van Emma Anna

De eenentwintigjarige Ada woont haar hele leven in het strenggelovige Breesden. Een paar weken voor haar trouwen ontmoet ze door omstandigheden de jongere Belen. Hij werkt in een Grieks restaurant en bied haar een baan aan, hoewel haar ouders het nooit goed zouden keuren zegt ze ja. Ada probeert haar twee verschillende levens apart te houden tot de grote dag. Maar ze trekt steeds meer naar Belen toe en ervaart een oprechte en open vriendschap wat voor haar onbekend is. Zal Ada een keuze kunnen maken tussen haar huwelijk en Belen?

Ik heb al meerdere boeken van Emma Anna gelezen en ook dit boek is weer zo fijn en realistisch geschreven. Ik heb Ada al een beetje leren kennen door een ander boek waar ze een rolletje in had, maar ben blij dat ik haar hele verhaal nu heb kunnen lezen.

Ada is een vrouw die in een strenggelovig dorp woont en ook die strengere regels moet volgen. Als ze door omstandigheden in het restaurant van Belen terecht komt, gaat er een wereld voor haar open. Haar verandering die ze daardoor ervaart en de beslissingen die ze neemt worden samen met de gevolgen goed beschreven en zorgen voor een mooie karakterontwikkeling.

Ik heb wederom weer genoten van dit boek en ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar het verhaal van de zus van Ada, als je het boek gelezen hebt snap je wel waarom.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *