Nooit te laat van Clare Swatman

Als Anna’s man vreemd gaat, weet ze zeker dat ze nooit meer gelukkig zal zijn. Via haar werk, als verzorgende, leert ze de 94-jarige Grace kennen. Ze schelen meer dan vijftig jaar met elkaar, maar ze hebben al snel een bijzondere band. Grace hoopt stiekem dat Anna deze band ook kan krijgen met Tom, haar achterneef. Alleen Tom wilt niks van Anna weten.Grace wilt Anna graag helpen en andersom geldt dat ook. Ze gaan op een levensveranderende reis het halve land door op zoek naar antwoorden. Soms is de enige weg naar de toekomst, via het verleden. Zijn Anna en Grace klaar voor deze antwoorden en wat ze nog meer aantreffen?

Clare Swatman neemt je mee in een heerlijke roman, die het verhaal verteld over een bijzondere vriendschap met vijftig jaar leeftijdsverschil. Ze doet dit op een hele fijne manier en brengt er tegelijkertijd ook een diepere laag in.

Anna is wel even klaar met mannen als haar man vreemdgaat. Voor haar werk komt ze in contact met de oudere vrouw Grace en een band tussen die twee bloeit al heel snel op. Grace is een behulpzame en lieve vrouw die je graag als oma zou willen hebben. Beide vrouwen hebben het nodige achter zich gelaten, maar realiseren zich dat ze nog niet alles hebben losgelaten. Hun zoektocht naar antwoorden brengt hun dicht naar elkaar en hun levens lijken een soort van hetzelfde te zijn.

Ik vond dit een heerlijke roman die nog een tijdje bij me zal blijven hangen en ik ben heel benieuwd waar Clare Swatman nog meer mee komt met een volgend boek.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *