Evan (Bishop Brothers deel 2) van Kennedy Fox

Evan de SEH-arts is goed met zijn handen, in meerdere opzichten, en superslim. Door een tragisch verleden en zijn drukke baan is een relatie geen topprioriteit. Hij besluit een wilde nacht te beleven met een mysterieus meisje die hij aan de haak heeft geslagen op de trouwdag van zijn broer. Het is perfect dat hij als zelfverklaarde eeuwige vrijgezel haar hierna niet meer hoeft te zien.

Emily Bell is een echt stadsmeisje, maar is vastbesloten om los te komen van haar familie en haar verleden. Ze wilt op eigen kracht naam maken in de medische wereld. Wanneer ze als plus-one naar een bruiloft gaat ontmoet ze de ultieme verleider met zijn zuidelijke charme, rommelige blonde haar en zijn onweerstaanbare sexappeal.

Beide willen ze een nacht van passie waarna hun wegen zich weer scheiden. Geen geknuffel, geen telefoontjes de volgende dag en geen ongemakkelijk afscheid. Jammer genoeg heeft het universum andere plannen voor ze, waar ze achter komen als ze zich de maandag morgen op het werk melden. Kunnen Evan en Emily het bij die ene nacht vol passie houden?

Kennedy Fox neemt je weer mee terug in het heerlijke leven van de Bishop Brothers en nu is de beurt aan de oudste zoon Evan. Zijn verhaal is in mijn ogen nog beter dan het verhaal van zijn broer Alex en ik heb dan ook met volle teugen ervan genoten. De schrijvers weten een goede balans te brengen in de verschillende factoren die in het verhaal zitten en tegelijkertijd houden ze het realistisch.

Evan heeft door een tragisch gebeuren in zijn verleden geen hoge behoefte aan een relatie en houdt dit dan ook erg van zich af, maar een wilde nacht vol passie kan hij zichzelf niet ontzeggen. In het verhaal van Alex kwam je al wat dingen over hem te weten, maar nu leer je hem nog beter kennen en kom je achter een kant van hem die je niet bij hem zou verwachten. Zijn verhaal is mooi en emotioneel en ik voelde echt met hem mee gedurende het verhaal. Emily is een vrouw die graag zelf naam wilt maken in de medische wereld en niet afhankelijk wilt zijn van haar familie naam. Ze weet dus goed wat ze wilt en door een bepaalde situatie in haar leven besluit ze om dingen te veranderen. Je komt er al snel achter wat er met haar gebeurd is doordat ze het verhaal in de proloog opent en vanaf dat moment mocht ik haar, want wat is zij een leuk personage. Beide personages hebben zo hun gebreken, maar dat maakt ze ook weer zo realistisch. Hun aantrekkingskracht is voelbaar en wordt goed opgebouwd. De rest van de Bishop familie ontbreekt uiteraard ook niet en hierdoor zie je nog hoe het verder gaat met Alex en River.

Ik hou van deze familie en ik kan je deze serie dan ook zeker aanraden, ook al heb je misschien niet zoveel met cowboys deze boeken zijn zoveel meer dan dat. Ik kijk uit naar het verhaal van John een van de tweeling broers waar we al kennis mee hebben mogen maken en door het einde van dit deel wordt je alleen nog maar nieuwsgieriger. Dus een kleine tip zorg dat die ook zeker klaar ligt, want je wilt gewoon door.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *