John (Bishop Brothers deel 3) van Kennedy Fox

John Bishop zijn wereld wordt op zijn kop gezet als hij onverwachts een single vader wordt. Hij staat bekend als rustig, weloverwogen en onwrikbaar, maar naast de eerste schok ontmoet hij Mila. Mila is op bezoek bij haar oma in Texas als ze via, via hoort dat John een nanny zoekt voor zijn dochtertje Maize. Mila besluit de functie aan te nemen nu ze toch tussen studie en werk in zit, maar al snel wordt ze dolverliefd op de kleine Maize en ook de grote en mysterieuze John.

John, die zijn kersverse vaderschap en zijn werk in de B&B combineert, schrikt van zijn gevoelens voor Mila. Hij houdt zichzelf voor dat die gevoelens er niet mogen zijn, maar hoe langer ze deel maakt van zijn gezin hoe moeilijker hij het krijgt. Geeft John toe of sluit hij zich af?

Kennedy Fox neemt je mee in het leven van een deel van de tweeling in de Bishop familie en hoewel je in de eerdere delen niet heel veel meekreeg van de stille John was ik wel heel erg nieuwsgierig naar hem. Dit schrijversduo heeft hem een lief en zachtaardig verhaal gegeven die perfect past bij John en die hij ook verdiend.

John runt de B&B van de Bishop familie en is eigenlijk de rustigste van iedereen, maar juist hij wordt onverwachts een single vader. John is een goedaardige en lieve man, die gelijk zijn hart openstelt voor zijn dochtertje genaamd Maize, vanaf de eerste ontmoeting is er al een band tussen hun. Mila zit momenteel tussen studie en werk in en heeft via, via vernomen dat John een nanny zoekt voor zijn dochtertje, zodat hij de zorg voor zijn dochtertje en drukke baan beter kan combineren. Mila is een vrouw die weet wat ze wilt en haar hart op de goede plek heeft zitten, haar liefde voor kinderen wordt al gelijk duidelijk gemaakt en dat er een match komt tussen haar en Maize is dan ook geen verrassing. De verrassing zit er voor hun beide meer in dat er gevoelens voor elkaar in het spel gaan komen en dat was nu net niet de bedoeling. De band tussen de personages begint langzaam op te bouwen en zorgt voor een liefdevol geheel.

John heeft me weten te verrassen en ik ben heel erg benieuwd naar het verhaal van zijn tweelingbroer Jackson en gelukkig kan ik die al snel gaan lezen. Hoewel de Bishop broers losse personages zijn en je de boeken eventueel los zou kunnen lezen, raad ik je toch echt aan om bij deel een te beginnen en de serie te volgen zoals bedoelt, want op de achtergrond komen alle andere broers en de rest van de familie naar voren.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *