Een dag met de debutante (Aldworth Park serie deel 0.5) van Erin Langston

Allerzielen 1799. Rosalie Holland weet het zeker op het oogstfestival van dit jaar zal ze zich gaan verloven met Ian Renwood, maar haar vader wilt daar een stokje voor steken en vraagt Raymond Travers om mee te gaan als chaperonne. Raymond komt er al snel achter dat Rosalie tamelijk ontembaar is, maar wat hem nog het meest verbaast is het vuur dat in zichzelf ontsteekt als hij de dag met deze debutante doorbrengt. Kan hij Rosalie in het gareel houden?

Erin Langston heeft met haar fijne schrijfstijl een korte novelle geschreven die de prequel is van Een pact met de schurk. Dit korte boekje smaakt gelijk naar zoveel meer en eigenlijk had hij van mij nog veel dikker mogen zijn.

Rosalie is een debutante die niet kan wachten om zich te verloven met niemand minder dan Ian Renwood, maar haar vader heeft andere plannen in zijn hoofd. Ze is een jonge vrouw die in het gareeel gehouden moet worden aangezien ze zichzelf niet altijd in de hand kan houden en haar vader vind Raymont Travers daar de uitgekozen persoon voor om dat te doen. Raymond is een man die afgezonderd leeft en eigenlijk niet zit te wachten om een dag met deze debutante door te brengen, maar legt zich erbij neer. Wat volgt is een dag vol onverwachte dingen die ze beide niet hadden zien aan komen. Hun geplaag onderling maakt het een leuk verhaal en de kleine steamy scene smaakte naar meer.

Hoewel dit een prequel is voor een groter verhaal, had deze ook zeker nog langer mogen duren. Ik ben heel benieuwd naar het boek Een pact met de schurk en kan dan ook niet wachten om daarin te gaan beginnen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *