De erfgenaam (Rivers Wilde serie deel 1) van Dylan Allen

Hayes Rivers komt uit een van de oudste, rijkste en meest invloedrijke families van Houston. Oud geld brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee, waar hij maar moeilijk mee om kan gaan. Confidence komt uit een minder welgesteld milieu. Ze is haar baan kwijt en het lukt maar niet om iets anders te vinden. Als Hayes haar ontmoet denkt hij dat ze de zoveelste vrouw is die op zijn geld uit is, maar al snel blijkt daar niks van waar te zijn. Hayes valt als een blok voor haar en ze beleven een onvergetelijk weekend. Echter neemt dit niet weg dat hun werelden mijlenver uit elkaar liggen, maar Hayes doet er alles aan om haar hart te veroveren. Hij mag dan wel vermogend zijn, maar kan hij dat wel?

Dylan Allen heeft een fijne manier van schrijven en ze weet ook op de goede momenten de humor in het verhaal te stoppen. Helaas heeft ze voor mij wel een trope gebruikt waar ik door het lezen van dit boek achter ben gekomen dat ik daar geen fan van ben. En dat is de miscommunicatie trope. Hierdoor kon ik de geloofwaardigheid van de connectie tussen de personages ook minder voelen en tot hun recht komen wat echt ontzettend jammer is.

Confidence heeft het niet makkelijk ze is net haar baan verloren en komt maar moeilijk aan een nieuwe baan die bij haar past. Als ze een weekendje uit is ontmoet ze Hayes. Hij is een man die uit een heel ander milieu komt dan zijzelf en dat bewijst hij ook gelijk, maar zij is niet op haar mondje gevallen en geeft gelijk een weerwoord. Dit zorgt voor een leuke woordenwisseling en eigenlijk wel de basis is van hun verdere communicatie. Hayes is een jongeman die veel geld heeft, maar hier maar moeilijk mee om kan gaan en van de vrouwen om hem heen alleen maar verwacht dat ze interesse hebben vanwege zijn vermogen. Hij komt erachter dat het voor Confidence niet zo is en wilt alles ervoor doen om haar hart te veroveren, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Hun communicatie laat voor mij zeer te wensen over en het lijkt wel of dit alleen maar door seks opgelost kon worden. Ik geloofde hierdoor niet in de connectie tussen de personages en de aantrekkingskracht die ze op elkaar hebben die er in het begin van het verhaal nog wel een beetje was. Naarmate het verhaal vordert wordt de band nog enigszins herstelt en komt de geloofwaardigheid toch nog wel een beetje terug maar helaas niet genoeg zoals ik het liefst een verhaal ervaar.

Ondank dat het eerste deel me een beetje heeft teleurgesteld ben ik wel benieuwd naar het volgende deel in deze serie, maar of ik die gelijk op ga pakken als die uit is weet ik zo net nog niet.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *