Out of office van diverse auteurs

Ze zouden aan het werk moeten zijn, maar daar komt op sommige moment niks van terecht in deze sexy verhalenbundel. We gaan van een onenightstand die ineens je baas blijkt te zijn tot hete dromen over je baas die in ene uitkomen. Van invallen voor een collega tot de tweelingbroer van de eigenaar die invalt als zijn dubbelganger. Van een onverwachte zakenreis naar Zwitserland tot een verplicht scoutingkamp. En van een carrière die in de lift zit tot een zanglerares die een toontje lager zingt. Al deze verhalen vind je terug in de deze verleidelijke verhalenbundel.

In deze bundel hebben 8 verschillende schrijfster hun verhalen gedeeld en wat zijn ze, ondanks dat ze voor mij te kort zijn, ontzettend goed. Ik heb genoten van de verhalen die alles hebben wat je in een verhaal zoekt, maar toch wil ik meer. Dit zijn goede testers om te kijken of deze schrijfster wel iets voor jou is en ze zijn er voor mij zeker in geslaagd om uit te kijken naar volledige verhalen van hun hand. Met de schrijfstijl van Ryanne Veldkamp en Anne May was ik al bekend door hun eerder verschenen boeken, maar van Marieke Duchatteau, Melissa Blad, Liz Hartevelt, Nicole Schelling, Yentl Spijk en Rhodé Franken wil ik zeker meer gaan lezen want ook deze dames kunnen heerlijk schrijven.

Hou je van korte erotische verhalen of wil je graag kennismaken met de schrijfstijl van een van deze dames pak dan zeker deze bundel op je zal er van genieten.

Ik wil April Books bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *