Smoke (King deel 8) van T.M. Frazier

Ik ben een man zonder geweten. Ik handel in moord en doodslag. Ik ben de beste in wat ik doe. Frankie Helburn zou een makkelijke klus moeten zijn, een lokmiddel om haar vader uit zijn schuilplaats te krijgen, maar er is niks simpel aan Frankie of de geheimen die ze bewaart. Ze is als een wandelende cocaïneverslaving en ik ben al verslaafd voor ik zelfs nog maar heb geproefd. Ik heb haar misschien, maar ik kan haar niet houden. Als haar vader tevoorschijn komt, zal Frankie van mij zijn om te vermoorden.

T.M. Frazier geeft de volgende ruwe bolster het woord. Dit doet ze weer met de voor haar kenmerkende schrijfstijl die vol zit met spanning, humor en (grove) erotische scenes. Ze laat je als lezer op het puntje van je stoel zitten en je merkt pas dat je daar zit tot het boek uit is.

Smoke is een man die we in de eerdere delen al een beetje voorbij hebben zien komen, maar vooral in Rage een grotere rol had. En nu is het tijd voor zijn volledige verhaal en zijn motieven voor het leven dat hij heeft en de keuzes die hij maakt, want dat er meer achter deze man zit is wel duidelijk. Frankie is de volgende opdracht van Smoke, maar ze is geen kalme vrouw. Haar karakter is heel sterk en dit botst vaak met het karakter van Smoke, maar ook dat maakt hun aantrekkingskracht zo sterk. Beide hebben zo hun geheimen en willen die koste wat het kost beschermen, maar als ze eenmaal een muur laten zakken komt er een mooi verhaal naar boven.

Ik ben deze serie echt aan het verslinden, het kan op sommige momenten duister zijn, maar dit past ontzettend goed bij de personages die voorbij komen. In ieder boek zitten wel de personages uit de andere delen dus ik raad echt aan,  als je met deze serie wilt gaan starten,  om te beginnen met King.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *