Terug naar Willow Creek Valley (Willow Creek Valley serie deel 1) van Corinne Michaels

Ze was jong, bang en dom. Het kostte haar de liefde van haar leven Grayson Parkerson. Veertien jaar later keert ze terug naar Willow Creek Valley om te herstellen na een ongeval. Terug naar waar ze hem leerde kennen, verliefd werden en hun toekomst planden. Grayson leeft die toekomst nu als alleenstaande vader van een dochter. Als Jessica hem ziet met zijn dochter, doet het haar terug verlangen naar de tijd dat hij de hare was. Een blik in zijn prachtige blauwgroene ogen en het is alsof ze nooit is weggeweest. Een kus en haar wereld staat op zijn kop. Een nacht samen en ze weet zeker dat ze in zijn armen thuishoort. Jessica is niet meer het meisje dat ze vroeger was. Ze kan zich een nieuw leven voor hun samen voorstellen, maar Grayson geeft zijn hart niet meer zo gemakkelijk aan een vrouw. Hoe kan ze hem overtuigen om haar nog een kans te geven?

Corinne Michaels heeft een prachtig romantisch verhaal geschreven. Haar schrijfstijl neemt je echt even mee naar Willow Creek Valley en naar de levens van Jessica en Grayson. Ze bescrhijft haar personages levendig en de plaatsen waar ze zich bevinden zo beeldend dat het lijkt alsof je het zo op het witte doek voor je ziet. Het is een small town en second chance romance en ik moet eerlijk zeggen ik hou er van, wat ik eigenlijk niet had verwacht toen ik aan het verhaal begon. Er zitten verschillende factoren in het verhaal, waardoor het soms best wel heftig is en het verhaal je weet te raken.

Jessica keert terug naar Willow Creek Valley om te herstellen van een ernstig ongeval. Ze heeft dit dorpje veertien jaar geleden de rug toegekeerd en ze heeft er eigenlijk altijd al spijt van gehad. Ze is een jonge vrouw die weet wat ze wilt, maar niet alles kan zoals ze het hebben wilt vooral haar grote liefde Grayson speelt een belangrijke rol in haar keuzes. Het verhaal begint vanuit haar perspectief en die komt gelijk al binnen. Grayson is een man die de toekomstplannen, die hij vroeger had gemaakt met liefde van zijn leven, leeft. Hij is een alleenstaande vader van een dochter en is een zorgzame man die zijn hart heeft afgesloten voor vrouwen door de dingen die hij heeft meegemaakt. Als hij plots weer oog in oog komt te staan met de liefde van zijn leven, veranderen er voor hem wel een aantal dingen. De band die de twee personages hadden in het verleden wordt stukje bij beetje blootgelegd, maar dat er nog steeds iets tussen hun zit is niet te missen. Het verhaal van hun is mooi en liefdevol, maar ook best wel aangrijpend.

Dit was het eerste deel in de Willow Creek Valley serie en ik ben fan. Ik kan niet wachten om weer terug te keren naar dit dorpje en naar de personages die zich in mijn hart hebben genesteld.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *