Alles van jou van Emma Zegers

Na een jaar lang rotklusjes te doen krijgt Sabine eindelijk de kans om zichzelf te bewijzen als journaliste. Ze mag Wolf Moerland interviewen, de zanger van de band The Unexpected. Deze band is in een korte tijd razend populair geworden, dus ze grijpt de kans met beide handen aan ookal heeft hij een twijfelachtig imago.

Wolf lijkt niet graag dingen over zichzelf te vertellen, maar zijn manager heeft hem hiertoe gedwongen dus is hij aanwezig. Door een gebeurtenis lijkt Sabine toch een beetje bij zijn ware aard te komen. Of komt ze misschien meer te weten dan haar lief is?

Emma Zegers heeft een heerlijk New Adult Romance verhaal neergezet, die ik in een keer uitlas zo erg was ik ervan aan het genieten en aan het einde wilde ik eigenlijk alleen nog maar meer van dit verhaal.

Sabine wordt al een jaar lang voor allerlei rotklusjes ingeschakeld en als ze dan de kans krijgt om te doen waarvoor ze eigenlijk werkzaam is pakt ze dit met beide handen aan. Hoewel Wolf haar aan het twijfelen brengt door zijn imago gaat ze er toch voor. Hieruit blijkt al dat ze niet graag opgeeft en ergens echt voor wilt gaan, ze weet dus goed wat ze wilt bereiken. Wolf staat bekend als iemand met een slecht imago en wordt eigenlijk door zijn management gedwongen om een interview te doen, maar is hij echt de man met dat slechte imago?

Dit was mijn eerste kennismaking met de schrijfstijl van Emma Zegers en die is mij goed bevallen ik ga dan ook haar eerdere boeken lezen en de boeken die ze nog allemaal uit gaat brengen.

Ik wil Dutch Venture Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *