Schokkende onthullingen (Ricerca serie deel 2) van Jennifer Jay

Eva

Het afgelopen jaar ging ik door een hel. Het enige lichtpuntje in deze nachtmerrie is Juan. Alleen hij staat op het punt om alle leugens te ontdekken en ik weet niet hoe het dan verder moet. Hebben we nog een kans van slagen of is alles voor niets geweest?

Juan

Nooit eerder voelde ik zoveel woede, haat en teleurstelling. Ik ben verplicht om een jarenlange koude oorlog te beëindigen door de dingen die zijn gebeurd, maar ben ik voorbereid op de ontdekkingen die me te wachten staan? Hoe beslis ik wat de juiste keuze is, als ik niet weet wat echt en wat gelogen is?

Jennifer Jay pakt naadloos weer het verhaal op waar het eerste deel is gestopt. Hierdoor is het wel handig om deze serie zo snel mogelijk achter elkaar te lezen. Het verhaal is nog spannender dan het eerste deel aangezien er nu allemaal dingen aan het licht zijn gekomen en hierin verder een gevolg zullen hebben.

Het verhaal wordt dit keer zowel vanuit Eva als vanuit Juan verteld en dat vind ik echt wel heel fijn. Eva heeft het nodige over zich heen gekregen in het eerste deel en moet nu met de gevolgen daarvan omgaan. Het lichtpuntje dat ze had in de nachtmerrie was Juan, maar of hij nu nog steeds haar licht in de duisternis is, is maar de vraag. Ook voor hem zijn er dingen veranderd en zorgen voor de gebeurtenissen dat hij veel sneller moet handelen met dingen die al jarenlang speelde. Het verhaal gaat alle kanten op en heeft verschillende wisselingen, maar de constante factor is de aantrekkingskracht tussen Eva en Juan. Hoewel beide geheimen voor elkaar hadden/hebben is hun liefde voor elkaar voelbaar en hebben ze ook alles voor elkaar over. De ontwikkeling die Eva doormaakt is nu beter te merken dan in het eerste deel en dat zal wellicht maken hebben met alles wat er is gebeurd.

Dit is het laatste deel in de Ricerca serie en ik vond het een mooi verhaal. Ik ben heel benieuwd naar meer van deze schrijfster en ik kan dan ook niet wachten om haar andere boeken te ontdekken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *