Tegen elke prijs (Gaming the system deel 1) van Brenna Aubrey

Mia Strong een populaire gamingblogger en trotse geek verkoopt haar maagdelijkheid online aan de hoogste bieder. Ze weet dat dit aandacht zal trekken, maar wat ze niet aan zal trekken is echte liefde. Dat zijn haar regels een nacht en dan is het klaar. Deze daad doet ze uit wanhoop, want zonder het geld zal ze haar vervolgopleiding nooit kunnen betalen, daarnaast stapelen de ziektekosten van haar moeder zich ook op.
Adam Drake overbiedt iedereen en wint Mia. Hij is een wonderkind op het gebied van software en al miljonair geworden op zijn zeventiende. Nu is hij midden twintig, sexy, gedreven en gewend te krijgen wat hij wil als directeur van zijn eigen gaming-imperium. Voor Mia doorheeft wat er gebeurd is vind hij al mazen in haar regels. Elke regel die ze heeft opgelegd om haar hart te beschermen wordt geschonden. Maar wilt Adam haar echt voor zich winnen of is het voor hem ook een spelletje?

Brenna Aubrey heeft een fijne schrijfstijl die je meetrekt in een liefdesverhaal met op de achtergrond de verwijzingen naar de gaming wereld.

Mia is een sterke vrouw die weet wat ze wilt en er ook voor gaat. De stap die ze neemt om haar maagdelijkheid te verkopen neemt ze niet licht en zorgt voor vele vraagtekens en twijfels. Adam is een man die gedreven is en net als Mia echt voor iets gaat als het op zijn pad komt. Beide zijn gedreven en dat botst nog wel eens, maar hun aantrekkingskracht is zo overtuigend. Naarmate het verhaal vordert beginnen de twijfels steeds meer toe te nemen en dat zorgt voor een verandering bij beide personages.

Ik heb genoten van de dynamiek en aantrekkingskracht tussen Mia en Adam en hoewel het verhaal voor mijn gevoel afgerond was kijk ik erg uit naar het volgende deel in deze serie.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *