De kring van Shelena Shorts

De achtienjarige Vasi heeft nooit problemen gehad om zijn plicht uit te voeren, maar wanneer hij de opdracht krijgt om een meisje van zijn leeftijd uit de weg te ruimen heeft hij het daar moeilijk mee. De kring heeft nog nooit een vrouw als doelwit gehad, maar toch is Riley op de lijst terecht gekomen als doelwit.Vasi wilt graag weten waarom, maar er is weinig tijd om dat uit te zoeken. Vasi moet een beslissing maken brengt hij Riley om of laat hij haar leven en gaat hij tegen de wensen van zijn familie in?

Shelena Shorts heeft een fijne schrijfstijl waar ik al kennis mee heb kunnen maken in de momentum serie. In dit verhaal komt hij weer mooi tot zijn recht door langzaam de puzzelstukjes op zijn plek te laten vallen.

Vasi is een man die de wensen van zijn familie hoog in zijn vaandel heeft staan, maar als er een vrouw op de hitlijst komt te staan begint hij te twijfelen. Zijn zoektocht naar de waarheid wordt goed beschreven en niet alles wordt in een keer duidelijk gemaakt, pas op het laatste moment zag ik eigenlijk hoe de vork in de steel zat.

Het verhaal eindigt open en ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat met Vasi en de rest.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *