Word volwassen, Eve Brown (Zussen Brown-serie deel 3) van Talia Hibbert

Eve Brown is een chaoot eerste klas, hoe hard ze ook haar best doet altijd gaat er iets mis. Als ze een hele dure bruiloft verpest hebben haar ouders er genoeg van. Eve moet van hun een serieuze baan zoeken en bewijzen dat ze op eigen benen kan staan, maar hoe moet ze dat doen?B&B eigenaar Jacob Wayne is een controlfreak en streeft naar perfectie. Als de paarsharige Eve komt solliciteren op een vacature voor chef, wijst hij haar gelijk af. Ze maakt geen schijn van kans, maar dan rijdt Eve hem per ongeluk aan. Nu hij een gebroken arm en te weinig personeel heeft, heeft hij Eve wel nodig. Al snel heeft ze zijn keuken, logeerkamer en zijn leven overgenomen. Net als Eve valt ook de aantrekkingskracht tussen niet te negeren. Geven ze zich hier aan over?

Talia Hibbert neemt je mee in het laatste verhaal over de Brown zussen en verteld nu het verhaal van de jongste zus. Wederom maakt ze weer gebruik van twee diverse personages, waar de vonken er van af vliegen. Het verhaal wordt weer afgewisseld tussen de humor, de serieuze onderwerpen en de steamy aantrekkingskracht.

Eve hebben we al een beetje leren kennen in de verhalen van de andere zussen en ik ben blij dat ik nu ook haar verhaal kon lezen. Ze is een chaotische meid die soms rare opmerkingen maakt, maar juist dat maakt haar zo leuk. Jacob is echt het tegenovergestelde van haar en is een totale controlfreak met alles. De vonken knetteren er gelijk bij de eerste ontmoeting vanaf en dit blijft het gedurende boek voelbaar. Beide hebben ze een invloed op elkaar en dat zorgt voor mooie wendingen in het verhaal.

Ik heb genoten van dit afsluitende deel in deze serie en ik hoop snel meer te kunnen lezen van Talia Hibbert.

Ik wil Zomer & Keuning bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *