Asher van Aurora Rose Reynolds

November verheugt zich erop om haar vader te leren kennen in een kleine stad. Na het verlaten van haar slechte herinneringen aan Tennesse, gaat ze aan het werk in de stripclub van haar vader. Ze is verantwoordelijk voor de boekhouding en komt zelden in de club zelf, maar als ze het een keer doet loopt ze Asher Mayson tegen het lijf. Hij is perfect tot hij aannames begint te doen. November wilt niks te maken hebben met Asher, maar helaas denkt het lot daar anders over.

Asher heeft nooit problemen gehad om vrouwen te krijgen, tot November voorbij komt. Nu kan hij er alleen nog maar aan denken om haar de zijne te maken en haar te beschermen, maar of dat gaat lukken?

Aurora Rose Reynolds heeft een fijn verhaal neergezet met de nodige humor erin verwekt, maar ook zeker ruimte overgelaten voor een gevuld rugzakje en steamy scenes.

November heeft een nare ervaring achter de rug en komt bij haar vader wonen om alles te kunnen vergeten. Je merkt al snel dat de situatie haar een muur heeft gegeven die niet zo snel breekt. Asher is een echte player en is ook geen nee gewend, maar voor November is hij tot veel bereid. De eerste ontmoeting tussen hun twee was voor mij erg humoristisch en zette eigenlijk gelijk de toon tussen deze twee personages.

Na het lezen van dit eerste deel kijk ik uit naar de volgende Mayson broer die zijn verhaal gaat vertellen en is Aurora Rose Reynolds een schrijfster geworden waar ik meer van wil gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *