De perfecte huisgenoot van Vi Keeland & Penelope Ward

Net wanneer Molly denk dat ze de perfecte huisgenoot niet kan vinden, ontmoet ze de perfecte kanditaat. Aardig, gezellig kan goed koken… alleen het is geen dame, maar een erg knappe man genaamd Declan. Het huis delen met een man was niet wat Molly in gedachten had, maar hij is de perfecte huisgenoot.Naast huisgenoten worden de twee ook goede vrienden en kunnen ze wel wat hulp op liefdesgebied gebruiken van elkaar. Beide zijn ze verliefd op iemand die hun niet ziet staan. Op een avond bedenken ze een sluw plan, wat nou als ze doen alsof ze zelf een stel zijn om de andere personen jaloers te maken? Het plan lijkt al snel te werken, maar langzaam beginnen Molly en Declan te ontdekken dat hun gevoelens niet zo nep zijn als ze dachten. Gaan ze voor de persoon waar ze als eerst voor gingen of kiezen ze voor elkaar?

Vi Keeland en Penelope Ward hebben een hele fijne schrijfstijl samen en vullen elkaar goed aan in dit verhaal. Misschien komt het doordat ik nog geen boek van hun apart heb gelezen dat ik niet herken wie wat geschreven heeft of ze passen gewoon perfect bij elkaar. Het verhaal is gevuld met humor, liefde en er is ruimte voor diepgang. Alles bij elkaar gewoon een heerlijk verhaal om in te verdwijnen.

Molly is op zoek naar een huisgenoot en zoekt het liefst een vrouw, maar als Declan voorbij komt kan ze er niet om heen dat hij perfect in haar ideale plaatje past. Molly en Declan vullen elkaar goed aan, misschien wel omdat ze tegenpolen zijn van elkaar. Doordat de hoofdstukken afwisselend tussen Molly en Declan zijn geschreven leer je beide personages kennen en volg je hun kant op de gehele situatie die al snel ontstaat. Ik heb genoten van de aantrekkingskracht tussen deze twee personages en van hun groei.

Dit was weer een heerlijk boek van dit duo en ik kijk ernaar uit om een volgend boek van hun op te gaan pakken.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *