De wonderen van de Kasa van Macy Annabelle Pole

Bessia is op zoek naar avontuur, zichzelf en liefde. Ze is dan ook enthousiast als ze onverwachts en alleen een verre reis moet maken. Haar reis neemt een andere wending als blijkt dat zij de Kasa is, een Uitverkorene die de taak heeft om de mensheid te begeleiden naar De Nieuwe Aarde. Maar hoe? Bessia is ook maar een mens, die vecht tegen zichzelf en teleurstellingen. Ze ontmoet geluk, ze verliest het en hoopt het weer terug te vinden. Net als alle andere mensen vind Bessia het lastig om het vertrouwen vast te houden. Zal het Bessia lukken om de mensheid te redden?

Macy Annabelle Pole heeft me in een verhaal getrokken die op het oog niet zo bij mij lijkt te passen, maar ik ben blij dat ik hem heb gelezen. Het is een boek die een zoektocht van een vrouw beschrijft vol met sprituele lessen en wijsheden.

Bessia is van zichzelf al erg nieuwsgierig en wilt graag van alles ontdekken. Als ze op een verre reis wordt gestuurd gaat er een wereld voor haar open en moet ze leren te ontdekken wie ze is en wat ze wilt. Haar zoektocht, haar innerlijke conflicten en haar groei wordt op een beeldende manier beschreven. Ze ontmoet allemaal personages die een rol spelen in haar ontwikkeling en ook deze personages worden goed beschreven of ze nu een kleine of een grote rol hebben.

Zoals ik al eerder aangaf lijkt dit een verhaal die je niet zo snel bij mij zou verwachten, maar ik ben blij dat ik hem heb gelezen. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar een volgend boek van deze schrijfster, want ze heeft me absoluut verrast.

Ik wil Macy Annabelle Pole bedanken voor dit recensie-exemplaar.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *