Jouw Valentijn van Hannah Hill

Mijn mooie Abbygail is hoe zijn brieven beginnen en zijn afsluiting is Jouw Valentijn. Daartussen laat hij me weten wat hij van me vindt, wat hij met me wilt en wat me te wachten staat. Zijn woorden wakkeren een verlangen in mij aan, maar kan ik braaf blijven wachten?

Hannah Hill kende ik qua schrijfstijl al van haar verbonden met elkaar serie. En ook deze korte novelle stelde me niet teleur alleen ik wil meer.

Het is een korte novelle die je in een keer uitleest en ondanks dat je met een tevreden gevoel zit wil je toch meer. Het verhaal van Abbygail en haar Valentijn had van mij veel langer gemogen, zodat je nog meer kan genieten van hun relatie en hun ontwikkelingen en de dingen uitgebreider beschreven kunnen worden.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *