Onuitstaanbaar van Vi Keeland en Penelope Ward

Charlotte Darling probeert in een vintage winkel haar trouwjurk te verkopen, nadat ze haar vreemdgaande verloofde heeft gedumpt. Tijdens het rondkijken ontdekt ze in een andere trouwjurk een ontzettend lief briefje aan van ene Reed Eastwood. Het briefje wekt haar nieuwsgierigheid en op internet komt ze erachter dat deze romanticus ook nog eens erg knap is.
Wanneer ze hem in het echt tegen het lijf loopt, kan Charlotte hem niet rijmen met het lieve briefje. Hij is namelijk arrogant, kortaf en cynisch. Kan Charlotte de lieve en romantische kant naar boven halen of die definitief verdwenen?

Vi Keeland en Penelope Ward hebben een ontzettend mooi liefdesverhaal neergezet, die me heeft laten lachen, me boos heeft laten worden, maar me ook heeft kunnen laten huilen.

Charlotte Darling is een vrouw die ondanks dat ze haar vreemdgaande verloofde gedumpt heeft, nog steeds gelooft in de liefde. Het briefje dat ze vind, maakt dat gevoel alleen maar sterker. Als het tegendeel waar blijkt te zijn gebeuren er allerlei dingen die zorgen voor een ontwikkeling in haar personage. Reed Eastwood is arrogant, kortaf en cynisch maar hij heeft hier een reden voor. Zijn reden zorgt voor een ontzettend mooi verhaal die je weet te raken.

Van beide schrijvers heb ik nog geen een boek gelezen, maar deze samenwerking is me goed bevallen en ik ben benieuwd naar meer boeken van hun samen of alleen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *