De rivalen van Vi Keeland

Weston Lockwood en Sophia Sterling hebben een grondige hekel aan elkaar. Hun opa’s waren ooit beste vrienden en zakenpartners, maar een ruzie dreef hun uit elkaar. De mannen werden legendarische zakelijke rivalen van elkaar en de families konden elkaar niet meer luchten of zien.

De families krijgen uit een erfenis een luxehotel nagelaten wat veel geld waard is. Het hotel heeft alleen flink wat achterstallig onderhoud. Beide families hebben een evengroot aandeel in het hotel en willen graag de baas spelen. Het is aan Sophia en Weston om het hotel weer in ere te herstellen en ervoor te zorgen dat ze een meerderheid in de aandelen krijgen.

De twee rivalen gaan vol passie de strijd om het hotel aan, maar voelen zich ook ontzettend tot elkaar aangetrokken ondanks dat ze elkaars tegenpolen zijn. De belangen zijn torenhoog en de druk vanuit beide families om elkaar eruit te werken wordt erger. Kunnen Sophia en Weston de familievete stoppen en voor elkaar kiezen of staat de vete ook bij hun in de weg?

Vi Keeland heeft met haar kenmerkende schrijfstijl weer een heerlijk spicy verhaal neergezet. Ze heeft de humor weer op de juiste momenten, de aantrekkingskracht tussen de personages is voelbaar, maar ook de serieuzere rugzakjes van de personages komen aanbod. Ik vind het knap dat ze daarin altijd zo goed de balans weet te vinden en het verhaal je toch kan laten raken.

Sophia en Weston zijn allebei gedreven om het hotel op te knappen en elkaar eruit te werken zodat ze de baas kunnen spelen over het hotel wat voor beide families een erfenis was. De families kunnen elkaar door een vete tussen de opa’s van Sophia en Weston niet meer luchten of zien en dit heeft hun invloed op de keuzes die Sophia en Weston moeten maken. Maar ondanks hun strijd met elkaar voelen te ze ook een aantrekkingskracht tot elkaar. Sophia en Weston zijn beide personages die het nodige mee hebben gemaakt en zijn door dit rugzakje gevormd. Vooral het verhaal van Weston en de reactie die Sophia daar soms op heeft wist me heel erg te raken, ik had zo met hem te doen. De spicy scenes volgde elkaar wel heel snel op en soms gingen ze ook wel heel snel weer voorbij en dat vond ik eigenlijk wel heel erg jammer. De aantrekkingskracht tussen hun is echt wel vurig en geloofwaardig, maar Sophia kon ik soms niet uitstaan door bepaalde dingen die ze deed of als ze haar zin niet kreeg. Weston is een beschermende man die zijn hart op de juiste plek heeft, vanaf het begin had hij mij eigenlijk al voor zich gewonnen.

Het was weer een heerlijk typisch Vi Keeland verhaal waarbij ik bij de laatste hoofdstukken toch wat tranen in mijn ogen had staan. Ik ben fan van haar schrijfstijl en ik kan niet wachten tot ik weer een boek van haar kan gaan lezen.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *