Dirty secret (Slayers serie deel 1) van Mira Lyn Kelly

Mijn team haat me en dat heeft vast te maken met de permanente ‘rot toch lekker op’- uitdrukking op mijn gezicht. En misschien ook wel iets met dat voorvalletje aan het begin van het seizoen met de aanvoerder. Iets met mijn vuist en zijn kaak.

Coach is klaar met mijn gedrag ik moet kappen of ik speel niet. Niet spelen is een klap die mijn carrière als professioneel ijshockeyspeler niet te boven komt. De oplossing is simpel ik zorgt dat ik niet opval en mijn contract uitdien zonder gedoe. Alhoewel simpel? Ik heb misschien een klein probleempje.

Allie. Het grietje waarmee ik acht maanden geleden in Vancouver heb lopen rotzooien. Die meid heeft mijn wereld op zijn kop gezet en is vervolgens met de noorderzon vertrokken. Wat blijkt? Ze is het zusje van mijn aanvoerder. Mijn carrière staat op het spel en toch kan ik niet bij haar uit de buurt blijven. Kan ik mijn carrière redden of is het voorbij als ik toegeef aan mijn verlangen?

Mira Lyn Kelly heeft een leuke ijshockeyspelers new adult verhaal neergezet. Haar schrijfstijl is vlot, maar hier en daar ging ze voor mij iets te snel. Ze heeft wel de humor in het verhaal zitten en er zitten liefdevolle momenten in, maar voor mij was de aantrekkingskracht niet zo voelbaar.

Vaugh is een jongeman die zijn carrière als ijshockeyspeler niet verder onder druk wilt zetten, maar iedere keer komt hij wel weer in de problemen. Met zijn houding houdt hij iedereen op afstand, maar hij heeft daar zijn redenen voor. Een iemand weet alleen door zijn zorgvuldig opgebouwde muur heen te dringen en zijn wereld op zijn kop te zetten. Een grietje waarmee hij acht maanden geleden heeft gerommeld blijft in zijn hoofd zitten, maar ze is met de noorderzon vertrokken en hij weet alleen haar naam Allie meer niet. Als ze elkaar weer tegenkomen komt hij erachter dat ze het zusje van de aanvoerder van zijn team is en dus verboden terrein. Vooral omdat hij en de aanvoerder al niet goed met elkaar om kunnen gaan. Het verhaal gaat best snel en de spicy scenes komen ook snel tot stand, misschien wel omdat ze al een verleden met elkaar hebben gehad, maar ergens vind ik dat jammer. Het ontbrak voor mij dan ook jammer genoeg aan de aantrekkingskracht en hierdoor de geloofwaardigheid van hun verhaal.

Dit is het eerste deel in de Slayers serie en hoewel het mij niet voor de volle honderd procent wist te overtuigen ben ik wel heel erg benieuwd naar meer in deze serie met de andere spelers.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *