Ik heb je gevonden, Adeline (Kat en muis serie deel 1) van H.D. Carlton

De Manipulator

Als je me toelaat dan manipuleer ik je. Ik speel met je gevoelens, ik kan je pijn doen, ik kan je aan het huilen maken, aan het lachen en aan het zuchten van genot. Mijn woorden hebben helemaal geen effect op hem en helemaal niet als ik hem smeek. Ik vraag hem om weg te gaan, maar hij is er altijd. Hij kijkt en hij wacht. Ik kan niet meer wegkijken en het enige wat ik wil is dat hij dichterbij komt. Dichter bij mij.

De Schaduw

Het was niet mijn bedoeling om verliefd te worden, maar dat is toch gebeurd. Nu kan ik niet meer wegblijven. Ik ben betoverd door haar glimlach, haar ogen, de manier waarop ze beweegt en de manier waarop ze zich uitkleed. Ik blijf kijken en ik blijf maar wachten tot ik haar de mijne kan maken. En als dat eenmaal is gelukt zal ik haar nooit meer laten gaan, zelfs niet als ze me erom smeekt. Kan ik haar voor altijd houden?

H.D. Carlton heeft een schrijfstijl die je op het puntje van je stoel laat zitten, maar ook eentje waarvan je je afvraagt hoe ze zo een verhaal neer kan zetten. Dit is een dark romance verhaal die ik darker vind dan andere boeken die ik tot nu toe heb gelezen. Het verhaal is creepy, luguber, spannend, erotisch en verslavend.

Het verhaal wordt uit twee perspectieven verteld die van de manipulator en die van de schaduw, hierdoor krijg je van beide een goed inkijkje. Ik weet niet hoe ik mijn recensie voor dit boek goed onder woorden kan brengen zonder te veel er van vrij te geven. Er gebeurd ontzettend veel, ik heb op sommige momenten echt op het puntje van mijn stoel gezeten maar ook het boek aan de kant willen leggen omdat het zo duister is. De personages worden goed beschreven en hun gevoelens voor elkaar zijn next level. Het verhaal neemt diverse wendingen en heeft veel twisten die je van te voren niet ziet aankomen. Naast de personages die je volgt zitten er ook stukken vanuit een dagboek in het verhaal die een belangrijke rode draad geven en de conclusie daarvan zag ik niet aankomen. Qua emoties wordt je ook alle kanten opgestuurd en kan je gewoon niet anders dan in het verhaal blijven zitten. De sfeer weet de schrijfster ook zeer goed neer te zetten en dat zorgt voor een extra dimensie in je leeservaring.

Hoewel ik in het begin echt wel mijn twijfels had over het doorlezen van dit boek ben ik blij dat ik heb door gezet en door de cliffhanger ben ik ontzettend benieuwd naar hoe het verder gaat met deze twee personages.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *