Scherven van een gebroken belofte van Deirdre Vinck

Als Tyler ontdekt dat Emma opnieuw is gevlucht, blijft hij leeg achter. Het gemis wordt steeds erger en de twijfels stapelen op. Moet hij haar achterna of wordt hij dan de man die hij niet wilt zijn? Emma wilt niet langer denken aan het verleden, maar kan ze die in Nelson echt achter zich laten? Twee verledens, met een doel. Is de gemaakte belofte de grootste vijand?

Deirdre Vinck heeft een prachtig vervolg geschreven op Vlucht van het donker. Ik was zo blij toen eindelijk aangegeven werd dat er toch een tweede deel zou komen, want de cliffhanger liet me met zoveel vragen over. Haar manier van schrijven is kenmerkend, maar ik moest even in het verhaal komen.

Emma is weer gevlucht voor de dingen die haar blijven achtervolgen, alleen nu laat ze Tyler ook achter. Tyler is de wanhoop eigenlijk nabij, maar door dingen die hij in het verleden heeft meegemaakt durft hij haar niet zo goed achterna te gaan. Het verhaal wordt in het begin vooral door Tyler verteld en dat vond ik op zich wel fijn, maar ik had in het begin ook liever al iets vanuit Emma willen lezen hoe het besluit dat ze heeft genomen haar heeft beinvloed. Je voelt de spanningen en de aantrekkingskracht nog steeds tussen de personages al zijn ze ver uit elkaar. Hun ontwikkelingen die ze persoonlijk doormaken wordt mooi beschreven en je hebt met beide te doen. Het verhaal is liefdevol en weet je te raken. Naast Tyler en Emma komen er nog meer personages uit deel een voorbij en maken we kennis met nieuwe personages, maar allemaal zorgen ze voor een mooi geheel en de nodige plottwists.

Het is weer fijn om een boek van Deirdre Vinck te lezen en ik kijk heel erg uit naar een volgend boek van haar hand. Want deze serie laat zeker smaken naar meer.

Ik wil Deirdre Vinck bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *