Ijskoud verlangen (Boys of winter deel 1) van S.R. Grey

Na een avond flink uit de band te springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed. Ze ligt naast een onbekende, maar daardoor niet minder aantrekkelijke, man. Het is ijshockeylegende Brent Oliver, haar nieuwe cliënt. Als lifestyle coach heeft Aubrey wel vaker met lastige beroemde mensen te maken gehad, maar met Brent is het een ander verhaal. Hij maakt haar knettergek, van verlangen wel te verstaan. Maar dat gaat ze dus echt niet toegeven.

Brent Oliver heeft het allemaal, hij is knap, charmant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet meer, hij komt niet meer goed uit in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een lifestyle coach, hij had alleen niet erop gerekend dat het Aubrey zou zijn. De vrouw die na een feest in zijn bed is beland en maar niet uit zijn hoofd gaat. Hij wilt meer met haar, maar dat gaat hij echt niet vertellen. Beide ontkennen ze het, maar houden ze dat vol?

S.R. Grey heeft een fijne schrijfstijl die je meeneemt in de hockeywereld. Het verhaal lees je in een ruk uit, want je kan gewoon niet stoppen. De chemie tussen Brent en Aubrey spat van de bladzijdes af.

Aubrey is een vrouw die druk met haar carrière bezig is en het hierdoor soms vergeet om plezier te maken. Brent heeft ook een veelbelovende carrière, maar geniet soms iets te veel van het leven. Beide willen ze niet met elkaar werken, want ze hebben na hun ontmoeting in het bed van Brent een hekel aan elkaar. De dynamiek die tussen hun ontstaat wordt zo goed beschreven dat het heel geloofwaardig is.

Ik kijk uit naar het volgende deel en hoop Aubrey en Brent daar ook in tegen te komen, want ik wil ze nog niet loslaten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *