Boy Queen van George Lester

Terwijl zijn vrienden op het punt staan om naar de universiteit te gaan, krijgt Robin de ene na de andere afwijzing van toneelscholen. Hij ziet zijn uitgestippelde toekomst voor zijn ogen uit elkaar vallen. Onzeker over wat hij nu moet doen, besluit Robin om samen met zijn vrienden een avond uit te gaan om alles te vergeten. Ze bezoeken een lokale dragshow en Robin wordt compleet verliefd op dragperformance. Is dit misschien iets wat voor hem weg gelegd is?

George Lester heeft een fijne schrijfstijl die je in de wereld van dragshows trekt. Hij schuwt de vooroordelen die rond deze community hangen niet en behandelt in zijn verhaal ook een stukje homofobie.

Robin is een jongen die zijn hele toekomst al heeft uitgestippeld, maar als zijn dromen in duigen vallen door de ene na de andere afwijzing stort zijn wereld in elkaar. Hij begint een zoektocht naar wat hij dan wilt gaan doen en zijn reis om zichzelf te vinden wordt mooi beschreven. De mensen om hem heen worden goed beschreven en dat zorgt ervoor dat je hun ook goed leert kennen. Net als Robin wordt je geïntroduceerd in de dragwereld.

Ik vond het een mooi verhaal om te lezen en ik kan hem zeker aanraden.

Ik wil Ellis van Zijll bedanken dat ik dit recensie-exemplaar van haar mocht overnemen om te recenseren voor Moon young adult

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *