Scharlakenrode magie (Vloeken uit het verleden boek 1) van Cassandra Clare en Wesley Chu

Magnus en Alec zijn op wereldreis om elkaar beter te leren kennen. Als het koppeltje in Parijs gebeurd er iets wat met het verleden van Magnus te maken heeft. Magnus en Alec moeten op elkaar vertrouwen, maar lukt dat ook?

Cassandra Clare en Wesley Chu hebben voor dit boek hun krachten gebundeld er eerlijk ik merkte geen verschil tussen wie wat heeft gedaan. Het boek heeft weer dezelfde vaart als de andere boeken die Cassandra Clare al in deze wereld heeft geschreven.

Magnus en Alec zijn twee van mijn favoriete personages uit de schaduwjagerswereld en ik ben zo blij dat er een serie is die volledig om hun draait. Er worden ook zeker personages uit de andere boeken benoemd, maar die hadden geen hele grote rol. Magnus blijft ook in dit boek een mysterieuze heksenmeester met de nodige geheimen, maar doordat je ook vanuit zijn perspectief leest leer je hem toch beter kennen. En Alec is zoals we hem kennen vanuit de andere boeken de lieve jongen die zichzelf aan het ontdekken is ten opzichte van zijn relatie met Magnus en die ontwikkelingen worden goed beschreven.

Ik ben heel benieuwd hoe het verhaal verder gaat rond deze twee personages.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *