Een contract vol liefde van Lindi Melse

Bibi staat altijd voor iedereen klaar en als er iets van haar gevraagd wordt is haar antwoord ja. Dit verklaart waarom ze nu tussen de bejaarden woont en genoegen neemt met haar baan als secretaresse bij een advocatenkantoor, in plaats van haar dromen te volgen.

Wanneer er plots een knappe vreemdeling voor haar deur staat, slaat de liefde toe en neemt ze eindelijk de tijd om meer aan zichzelf te denken. Op haar werk ziet ze hierdoor een belangrijke mail over het hoofd en dreigt het kantoor uit het gebouw te worden gezet. Om dit te voorkomen moet Bibi de hulp van anderen accepteren en zelf op de voorgrond treden, maar durft ze dat wel?

Lindi Melse heeft met dit verhaal echt een heerlijk debuut geschreven. Het weet je aan het lachen te maken door de dingen die ze beschrijft, maar het heeft ook zijn serieuze kanten. Haar manier van schrijven is ontzettend fijn en realistisch.

Bibi is een vrouw die graag voor andere klaar staat en zichzelf hierdoor eigenlijk weg aan het cijferen is en niet voor de dingen gaat die ze wilt. Doordat ze overal ja op zegt komt ze terecht in een appartementencomplex waar allemaal bejaarden wonen, maar dit zorgt voor zulke lieve en hartverwarmende situaties. De oudjes zoals Bibi ze soms noemt hebben allemaal hun eigen persoonlijkhenden en hun herkenbaarheden en je sluit ze eigenlijk stuk voor stuk in je hart. Als ze een belangrijke email op haar werk over het hoofd ziet, doet ze er alles voor om het weer recht te zetten, ook al is het lastig om de hulp van andere in te schakelen ze doet het toch. Naast de bejaarden krijgen we ook te maken met een knappe vreemdeling die haar hart sneller laat kloppen en haar laat inzien dat ze er zelf ook toe doet.

Ik heb ontzettend genoten van dit debuut en ik hoop dat er snel weer een boek van haar hand uit komt.

Ik wil Lindi Melse en Dutch Venture Publishing bedanken voor dit recensie-exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *