Hij (Hij serie deel 1) van Sarina Bowen & Elle Kennedy

Jamie Canning is er nooit achter gekomen hoe hij zijn beste vriend verloor. Vier jaar geleden verbrak zijn getatoeërde, grappenmakende en regelbrekende kamergenoot het contact zonder enige verklaring. Wat dan nog dat het een beetje raar werd op de laatste nacht van het hockeykamp? Het was gewoon een beeje dronken dwaasheid, niemand stierf.

Ryan Wesley heeft van een ding spijt en dat het is van het overhalen van zijn beste vriend tot een weddenschap die de grenzen van hun relatie verlegde. Als ze met hun college teams tegenover elkaar komen te staan, zal hij eindelijk de kans krijgen om zich te verontschuldigen. Maar een blik op de man waar hij altijd al een zwak voor had is genoeg om het verlangen naar hem sterker dan ooit te maken. Jamie heeft lang gewacht op antwoorden, maar in plaats daarvan krijgt hij meer vragen. Kan een nacht vol seks hun vriendschap verpesten? En hoe gaan ze de komende zes weken te werk? Als Wesley tijdens de zomer naast Jamie komt coachen op het kamp, heeft Jamie nog een paar dingen te ontdekken over zijn vriend, maar ook over zichzelf. Is hij hier klaar voor?

Sarina Bowen en Elle Kennedy hebben hun manier van schrijven gebundeld in dit heerlijke steamy romance verhaal. Beide schrijvers kende ik al apart, maar deze samenwerking is ook geweldig. Het verhaal zit vol met humor, maar ook met het ontdekken van jezelf, je grenzen en vriendschappen.

Jamie is een jongen die vol met vragen zit over waarom hij zijn beste vriend vier jaar geleden uit het oog is verloren en als hij weer tegenover hem komt te staan hoopt hij maar op een ding en dat is antwoorden krijgen op zijn vragen. In plaats daarvan wordt hij met veel meer vragen opgesteld en met ontdekkingen over zichzelf die hij niet had zien aankomen. Wesley heeft spijt dat hij zijn beste vriend heeft overgehaald om een weddenschap te doen die hun grenzen in de vriendschap heeft verlegd. Hij heeft besloten om daarom afscheid te nemen van hem, maar het kost hem veel. Als hij Jamie na vier jaar weer tegenover hem staat, wakkert het verlangen naar hem alleen maar weer aan. Hun aantrekkingskracht wordt zo mooi beschreven en je sluit beide jongens in je hart. Jamie is de onzekere van hun twee en Wesley heeft ook zijn onzekere kantjes, maar dit maakt ze ook zo ontzettend realistisch. Beide jongens hebben zo hun rugzakjes, maar hun vriendschap en hun geloof in elkaar is wat hun zo sterk maakt.

Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel in deze serie, want ik wilde deze twee jongens nog niet loslaten.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *