Wij (Hij serie deel 2) van Sarina Bowen & Elle Kennedy

NHL aanvaller Ryan Wesley beleeft een recordbrekend beginnersseizoen en komt elke avond thuis bij de man van wie hij houdt: Jamie Canning. Er is slechts een probleem zijn belangrijkste relatie is er eentje die hij verborgen moet houden, anders wordt hij geconfronteerd met een mediastorm die zijn succes zal overschaduwen. Jamie houdt werkelijk van Wes, maar het geheim moeten houden ervan is klote. Het is niet het leven wat hij voor zich zag en de druk om het geheim te houden begint zijn tol te eisen. Zijn nieuwe baan loopt ook al niet zoals hij had gehoopt, maar hij kan het aan zolang hij Wes maar heeft. Hun appartement is hun toevluchtsoord waar ze zichzelf kunnen zijn, maar kunnen ze dat nog als Wes nieuwsgierige teamgenoot boven hun komt wonen? Hun zorgvuldig uitgestippelde leugen begint te rafelen als de buitenwereld vastbesloten is het vuur aan hun schenen te leggen. Is hun relatie sterk genoeg om dit allemaal te overleven?

Sarina Bowen en Elle Kennedy hebben een prachtig vervolg geschreven op Hij. De band tussen Wes en Jamie wordt mooi beschreven en je hebt zo met beide jongens te doen. Ik geniet met volle teugen van de gebundelde schrijfkunsten van deze twee auteurs. Los van elkaar zijn ze al goed, maar samen verleggen ze de grenzen nog een beetje meer.

Jamie en Wes zijn nu vijf maanden verder en leven hun eigen leventje, maar houden beide een leugen tot stand dat ze niks met elkaar hebben. Vooral bij Jamie begint dat zijn tol te eisen als alles om hem heen in elkaar begint te vallen en hij niet het gevoel heeft op iemand terug te kunnen vallen. Wes is vooral bezig met zijn beginnersseizoen en de druk die daarbij komt kijken en richt zich daar ook volledig op. De relatie tussen de twee jongens begint langzaam aan steeds meer scheuren te vertonen, maar dit wordt zo geloofwaardig beschreven. Als een teamgenoot van Wes boven hun komt wonen, begint de leugen langzaam uit elkaar te vallen. De relatie van de mannen wordt niet makkelijk en ze krijgen echt veel diepe dalen te verduren, maar toch blijf je in ze geloven want hun band is gewoon te sterk. Het verhaal heeft zijn serieuze kanten, maar ik geniet ook van de humor die erin zit en van de personages die rond de mannen erbij komen.

Het is een prachtige serie en ik heb er van genoten. Ik ben ook heel benieuwd naar een volgend verhaal of een volgende serie van dit duo.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *