Gevaarlijk spel (Spel serie deel 1) van LP Lovell en Stevie J. Cole

De meeste gegijzelden zouden bang zijn voor hun ontvoerder, maar voor Camilla Estrada geld dat niet. Het tegenovergestelde zelfs in plaats daarvan daagt ze me uit. Ze fluistert haar dreigementen in mijn oor en belooft me dat ze me zal vermoorden. Haar verzet zorgt dat ik verlang naar dingen die ik niet mag voelen. Het maakt me wanhopig om erachter te komen hoe mooi ze is, als ze voor me bloedt. Alleen voor mij… Een maffiakoning en een kartelprinses zorgt voor een explosieve combinatie van twee slechte mensen die hele verkeerde dingen van elkaar willen, maar het zorgt ook voor een verslavend en verdorven liefdesverhaal. De held van het verhaal heeft nooit echt de macht, die is er alleen voor de perfecte schurk. In dit verhaal vind je geen helden, maar het vraagstuk wie is de grootste schurk?

Lp Lovell en Stevie J. Cole hebben een maffia dark romance neergezet die heel fijn wegleest doordat je zowel vanuit Camilla als vanuit Ronan leest. De hoofdstukken zijn kort en het verhaal is spannend, maar ik miste toch de aantrekkingskracht tussen de twee personages.

Camilla is een dochter van een groot kartel en Ronan is een maffiakoning die nergens voor terugdeinst. Beide hebben zo hun wensen en hun manieren om het voor elkaar te krijgen. Ze zijn aan elkaar gewaagd zowel fysiek als verbaal. Ze willen elkaar zien bloeden en kicken op de meeste rare dingen en daar moet je wel van houden. Helaas waren hun kinks niet voor mij weg gelegd en genoot ik er niet van, maar toch kan ik het boek niet aan de kant leggen en wilde ik weten hoe het tussen hoe ging. Het verhaal is voor de rest wel spannend want doordat ze elkaar zo in de haren vliegen heeft dit ook de effecten op de wereld om hun heen en die dingen gaan niet zonder consequenties voorbij.

Ondanks de minpunten ben ik door de cliffhanger wel heel benieuwd waar het verhaal en de relatie tussen Camilla en Ronan heen gaat. Dus ik ga zeker nog het tweede en laatste deel lezen van dit duet.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *