Ella van A. Zavarelli

Elke royal heeft zijn dirty little secret. Ik was de zijne.

Het leek zo simpel. Ga naar het gala en ontmoet de prins. Zorg dat hij donateur wordt van je favoriete goede doel, maar onder het masker ging een man schuil die niet was hoe ik dacht dat hij zou zijn. Een duister prins, intens en zwijgzaam. Zelfs toen ik allang weg was voelde ik nog zijn aanraking branden op mijn huid. Ik blijf van hem dromen en dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat had ik mis, hij kwam me halen en eiste me op. En ik kwam erachter hoe diep zijn duisternis daadwerkelijk was. Dieper dan ik houdt had kunnen bedenken. Hij was de troonopvolger en ik? Ik ben zijn gevangene. Kan ze hier nog uit ontsnappen?

A. Zavarelli heeft een fijne schrijfstijl waarmee ze mee sleurt in deze dark romance versie van het verhaal van assepoester. En wat heeft ze die goed neergezet. Het verhaal is spannend, duister maar ook zo mooi.

Ella is een meisje die graag wilt dat de prins haar helpt door een donatie te doen aan haar goede doel, namelijk het dierenreservaat van een vriendin van haar. Op het gala ontmoet ze inderdaad een prins, maar niet de prins waarvan ze had gedacht die te ontmoeten. De prins die ze ontmoet is duister, intens en zwijgzaam, maar hij eist haar toch op ondanks dat ze had gedacht hem nooit meer te zullen zien. Elke prins heeft een dirty little secret en ik was de zijne, zijn gevangene in zijn huis. De prins is een man die getekend is door dingen die hem zijn overkomen in het verleden, dit uit zich in een hele duistere kant van hem. Je merkt aan alles dat hij beschadigd is en dit omzet in dingen die niet goed zijn. De band die tussen de personages ontstaat is mooi en langzaam zie je steeds meer tevoorschijn komen hoe de prins ook kan zijn. Het verhaal heeft wel wat trigger warnings waar je op bedacht moet zijn, zoals verminking en zelfmoord.

Dit was mijn eerste kennismaking met deze schrijfster en ik ben heel nieuwsgierig naar een volgend boek van haar, want dit smaakte zeker naar meer.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *