Kate (Madison Kate deel 4) van Tate James

‘Ik mis nooit’

Die ene nacht veranderde mijn leven en mijn terugkeer naar Shadow Grove zette alles op z’n kop. Ik ben opgejaagd, neergestoken, gestalkt, gemarteld en gebruikt. Haat drijft me voort en leugen verteren me. Uiteindelijk bleek alles wat ik dacht te hebben nep te zijn. Maar die nacht leidde me ook naar Archer, Kody en Steele. Hoe ik me er ook tegen verzet en hoe vreselijk ik het ook haat. Ik wil ze terug in mijn leven.

Ik ben van niemand en niemand neemt hen van mij af. Dit is verdomme mijn leven en die jongens zijn van mij. Als daar een oorlog voor nodig is dan zullen ze een oorlog krijgen. Komt iedereen ongeschonden uit deze oorlog?

Tate James heeft een prachtig slot aan deze serie gegeven. Alle losse draadjes komen bij elkaar en alle puzzelstukjes vallen op hun plek. Het verhaal wordt spannender, liefdevoller en met hogere gevolgen.

Het vierde deel gaat naadloos door op waar het derde deel gestopt is en nu beginnen we met een inkijkje in het hoofd van Steele. Zijn inkijkje is het begin al van vele puzzelstukjes die op hun plek vallen. Het verhaal begint daarna gelijk al met actie en dat houdt je gedurende het verdere verhaal in zijn greep. De levens van Madison Kate, Archer, Kody en Steele zijn niet makkelijk en zeker niet voor elkaar. Hun relatie wordt steeds meer getest en de stalker gaat steeds een stapje verder in de dingen die hij doet. Ik geniet met volle teugen van de banden die de personages met elkaar hebben, maar ook met sommige buitenpersonages en hoop je het beste voor iedereen. Na de eerste drie delen heb je de nodige vragen en hoop je dat alles beantwoord wordt en dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Dit was het laatste deel in deze serie en wat baal ik er van dat ik deze vier personages nu los moet gaan laten, ze wisten me vier boeken lang bezig te houden en nu val ik eigenlijk in een soort van gat. Ik heb eerlijk gezegd ook voor het eerst langer over een boek gedaan, omdat ik gewoon niet wilde dat het klaar was. Gelukkig geeft het einde al weer een leuke inkijk in de nieuwe serie van deze schrijfster en ik wil hem zeker gaan lezen aangezien het toch wel weer vragen oproept en soort van hoort bij dit verhaal.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *